TENNISLESSEN

U wilt alleen een balletje leren slaan? Of u wilt de tennissport juist tot in de puntjes leren beheersen? Het maakt niet uit. U bent van harte welkom. Voor alle niveaus en leeftijden hebben wij de mogelijkheden om te tennissen. U kunt uw spel verbeteren of gewoon gezellig sportief bezig zijn. Daarbij wordt zoveel mogelijk aangesloten bij uw mogelijkheden.

Op een ontspannen wijze volgt u een periode van 20 lessen. In die lessen staan uw wensen centraal. U kunt dus ook gewoon voor de gezelligheid komen tennissen. U kunt zowel 's zomers als 's winters lessen volgen. In de winter volgt u de lessen in een overdekte hal. De lessen staan open voor jong (vanaf vier jaar) en oud.

Indien u samen wilt lessen met bekenden, kunt u op het formulier aangeven met wie u graag in dezelfde groep zou willen lessen. Indien mogelijk wordt hier dan rekening mee gehouden. Wilt u zich als groep inschrijven, dan graag de formulieren samengevoegd inleveren.

Het indelen van iedereen die zich heeft aangemeld is altijd een ingewikkelde klus. Om dit te vereenvoudigen, willen we u vriendelijk verzoeken om een zo groot mogelijke beschikbaarheid aan te geven.

Download hieronder het opgaveformulier voor de lessen in het najaar/de winter.

 

De groepen worden ingedeeld, rekeninghoudend met de speelsterkte en leeftijd. Er zal zoveel mogelijk tegemoet worden gekomen aan de aangevraagde lesvorm. Al naar gelang de beschikbaarheid van banen en/of leerlingen is dit niet altijd mogelijk.

 

De indeling wordt gedaan door de trainer. Bij aanvang van de lessen ontvangt iedereen een lesreglement met o.a. daarin vermeld de vakanties en de rechten en plichten van trainer en leerling.

Tennisschool Chris Dijkhuizen
Albert Neuhuyslaan 14
8072 HL Nunspeet
www.tennisdijkhuizen.nl

Tennisleraar

Chris Dijkhuizen

06 30 70 63 15

Please reload