top of page
TENNISLESSEN

U wilt alleen een balletje leren slaan? Of u wilt de tennissport juist tot in de puntjes leren beheersen? Het maakt niet uit. U bent van harte welkom. Voor alle niveaus en leeftijden hebben wij de mogelijkheden om te tennissen. U kunt uw spel verbeteren of gewoon gezellig sportief bezig zijn. Daarbij wordt zoveel mogelijk aangesloten bij uw mogelijkheden.

Vanaf oktober 2020 is er een nieuwe tennistrainer bij onze vereniging, namelijk Geert-Jan Westerbroek. Hierbij tref je een overzicht aan van de lesmogelijkheden bij NTC De Wiltsangh in samenwerking met tennisschool GJWTennis.

De visie van de tennisschool

Tennis is een sport van en voor iedereen. Wij als tennisschool vinden het plezier in het spelletje tennis het belangrijkste. Op veel vlakken kun je plezier halen uit het spel tennis. Als tennisleraar houd je rekening met de wensen en behoeftes van al je leerlingen. Wij maken daarom de lessen voor iedereen, van elk niveau aantrekkelijk. Je hoeft nog geen basis niveau of conditie te hebben om te starten. Na een aantal lessen merk je vanzelf de verbetering in tennis.

Tennis kun je in 4 verschillende aspecten leren en je hebt ze alle 4 nodig om te kunnen tennissen. Techniek, Tactiek, Fysiek en Mentaal. De tennislessen zullen gericht zijn om spelers op deze 4 aspecten te verbeteren. Tijdens de tennisles zal de leraar hier dieper op ingaan. Hij zal hierin een cruciale rol spelen.

De tennisleraar dient in het bezit te zijn van een licentie en zal zich laten bijscholen om op alle gebieden zich te blijven ontwikkelen. Wij zijn aangesloten bij de KNLTB Tenniskids, maar ook voor spelers van hoge leeftijd (tot over de 80 jaar) kunnen wij een leuk en interessant lesprogramma aanbieden. Wij als tennisschool hebben zin om jullie te ontmoeten op de club en wij dragen graag bij om jullie tennisplezier te vergroten.

 

Meer informatie over de lessen

Een lesuur duurt 55 min. De lessen zullen worden gegeven op de tennisbanen van de vereniging. Tijdens het winterseizoen zal er gebruikt worden gemaakt van de tennishal. Het lesschema wordt voor aanvang van de 10 lesweken bekend gemaakt. Tijdens het seizoen zal er 4 keer een mogelijkheid zijn om in te schrijven voor een lesreeks van 10 lessen.

Kinderen kunnen het gehele jaar instromen in de lesgroepen gekoppeld aan hun eigen niveau.

De lessen zullen worden gegeven op maandag, dinsdag en woensdag. Graag wil ik jullie vragen om de voorkeur door te geven.

 

Tennisles voor kinderen (inclusief BTW):

• Tenniskids blauw 4 t/m 6 jaar maximaal 10 kids per baan 10 x 8,70 euro

• Tenniskids Rood 6 t/m 9 jaar maximaal 10 kids per baan 10 x 8,70 euro

• Tenniskids oranje 8 t/m 11 jaar maximaal 6 kids per baan 10 x 7,90 euro

• Tenniskids groen 10 t/m 12 jaar maximaal 6 kids per baan 10 x 7,90 euro

• Kinderen van 12 tot 18 jaar maximaal 5 kids per baan 10 x 13,30 euro

 

Tennisles voor senioren (inclusief BTW):

• Tennisles 4 personen per baan 10 x 15,70 euro

• Tennisles 3 personen per baan 10 x 21,20 euro

• Tennisles 2 personen per baan 10 x 31,50 euro

• Privelessen ½ uur 10 x 31,50 euro

• Privelessen 1 uur 10 x 62,90 euro

Interesse?

Als je interesse hebt in het volgen van lessen, neem dan contact op met Geert-Jan Westerbroek; telefoonnummer:

06 28 11 29 68 of stuur een mail naar gjwtennisensport@hotmail.com

gjwesterbroek.png
bottom of page