VOORJAARSCOMPETITIE 2019

De indeling van de Voorjaarscompetitie 2019 is inmiddels bekend. Hierbij een overzicht van de teams van NTC De Wiltsangh.

De volledige speelschema’s (data, tijden en tegenstanders) zijn te vinden op MijnKNLTB.nl. Omdat deze website zo gebruiksvriendelijk is zullen we (net als afgelopen VJC) de speelschema’s niet meer meegeven bij de wedstrijdformulieren. Lukt het niet om op de website alle informatie te vinden, kijk dan in het bijgevoegde stappenplan of bel of mail gerust.

Nb. De namen van alle teamleden verschijnen na de eerst gespeelde wedstrijd op MijnKNLTB.nl.

Er wordt gespeeld in week 14 t/m 23, met uitloop van inhaal t/m week 27.

Baanindeling

In dit document vind je de baanindeling voor de speelweken van de Voorjaarscompetitie. 

Wat is er vernieuwd?

Nieuwe klassenindeling

Zoals eerder gecommuniceerd heeft er een harmonisatie van alle competitiesoorten plaatsgevonden. Voor alle teams in de voormalige districts- en regiocompetities is bij de inschrijving een eenmalige ploegopgave gedaan. Op basis van de ploeggemiddeldes (actuele rating) is de piramide van klassen opnieuw opgebouwd en zijn deze teams ingeschaald in de nieuwe klassen. Het kan dus voorkomen dat jouw team nu in een andere klasse is ingedeeld dan dat jullie gewend waren, maar je bent dus ingedeeld in de klasse waar jullie op basis van het ploeggemiddelde thuishoren. 

 

Nieuwe wedstrijdformulieren

In de toekomst worden zowel het formulier voor de ploeguitwisseling als het formulier voor het invoeren van uitslagen gedigitaliseerd. Vooruitlopend hierop is het wedstrijdformulier vereenvoudigd: het is een versimpeld formulier zonder doordrukvellen.

Hieronder vind je de belangrijkste wijzigingen voor aanvoerders:

  • De aanvoerder is verplicht om in het enkel- en dubbelspel de spelers in volgorde van afnemende speelsterkte op te stellen. Aangezien we dit jaar overstappen naar de meerjaren KNLTB ledenpas dient de aanvoerder de speelsterktes van zijn eigen team voortaan op te zoeken in het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. Klik hier voor de belangrijkste wijziging van de meerjaren ledenpas voor deelname aan competitie.

  • De aanvoerder van het ontvangende team is verplicht om direct na afloop van de wedstrijd de uitslagen in te voeren op MijnKNLTB.nl. De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om, na het verlaten van het park, de digitaal ingevoerde uitslagen op juistheid te controleren.

Voor meer informatie zie ook de bijgevoegde documenten:

Zijn er nog vragen, dan kan je mailen (competitie@ntcdewiltsangh.nl) of bellen met Gonneke van 't Slot (06 10 74 43 55) of Rachel Smink (06 40 86 79 14). 

 

Gonneke van ’t Slot en Rachel Smink

Vereniging Competitie Leiders
NTC De Wiltsangh Nunspeet