top of page

 sinds 1974....

TROTS OP ONS TENNISPARK

WAAR TENNIS ONZE PASSIE IS

ONZE VERENIGING

De Nunspeetse Tennisclub De Wiltsangh is opgericht op 1 januari 1974, door samenvoeging van twee voormalige clubs: de Nunspeetse Lawn Tennisclub, die 2 banen huurde van het voormalige Hotel Ittman en Tennisvereniging Gelre. De vereniging telt op dit moment ongeveer 350 leden.

 

Ons tennispark ligt in een rustige omgeving aan de rand van de bebouwde kom van het dorp, direct aan de nieuwe rondweg. De omgeving bestaat verder uit weilanden en sportvelden.

Het park bestaat uit 7 verlichte gravelbanen, open van eind maart tot en met oktober en een tennishal met 4 banen, voorzien van tapijt met een rubbergranulaat met bijna dezelfde eigenschappen als gravel. U kunt dus het hele jaar tennissen! Daarnaast is er een oefenkooi en zijn er kleedkamers met douches.

Na het sporten is het mogelijk een hapje en drankje te nuttigen in ons mooie clubhuis met een gezellige bar. 

Al met al maakt dit ons park tot één van de mooiste van de Noord West-Veluwe.

 

"Tennis is voor iedereen" is ons verenigingsmotto; we betrekken onze leden bij het wel en wee van onze club. We proberen voor alle doelgroepen van alles te organiseren, van recreant tot competitiespeler. De jeugd heeft vanzelfsprekend onze bijzondere aandacht, want wie de jeugd heeft...

 

Ten slotte: dit alles is mogelijk voor een contributie die menigeen zal verbazen!

bottom of page