ZOMERAVONDCOMPETITIE 2020

Wil jij naast de Voorjaarscompetitie nog meer competitie spelen? Of is het door omstandigheden niet mogelijk mee te doen met de Voorjaarscompetitie? Ben je in het weekend verhinderd? Speciaal voor jou is er de Zomeravondcompetitie. Doe je mee?

 

Wat is de Zomeravondcompetitie?

Een recreatieve competitie op zeven woensdagavonden in mei en juni en voor spelers en speelsters vanaf 17 jaar én geschikt voor alle speelsterktes. Elke competitiedag bestaat uit vier dubbels. Dat kan 4x DD, 4x HD of HD, DD en 2x GD zijn.

Speeldata

De Zomeravondcompetitie wordt gespeeld op zeven woensdagavonden in mei en juni.

Data ZAC.jpg

Compact Spelen

Voor de Zomeravondcompetitie geldt Compact Spelen: bij de 40-40 stand wordt er gebruik gemaakt van het Beslissend Punt Systeem. Ook wordt er een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak -en daarmee ook van de partij- is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de derde set en wordt op MijnKNLTB.nl ingevoerd als 10-6 of 11-13.

CompactSpelen.png

Doe je mee? Geef je nu op!

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de zomeravondcompetitie? Geef je dan nu op!

Hieronder vind je een inschrijfformulier. Let op: alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren worden in behandeling genomen.

 

De deadline voor het inschrijven is zondag 1 maart, zorg dus dat je je tijdig aanmeldt!

Klik hier voor het inschrijfformulier. 

Inschrijfformulier ZAC 2020.png

NB. Om niet na inschrijving voor verrassingen te komen te staan is het belangrijk om te weten dat zowel de KNLTB als De Wiltsangh een vergoeding vraagt. Deze is voor het inschrijfgeld, de te gebruiken ballen en voor koffie en thee bij de thuiswedstrijden. De kosten hiervoor bedragen ca. € 100 - € 120 euro per team (afhankelijk van het aantal thuiswedstrijden). Je ontvangt hier na inschrijving een bericht over van de VCL.

 

Meld je aan als reservespeler

De afgelopen seizoenen is gebleken dat er soms wedstrijden opgegeven worden omdat er bezettingsproblemen zijn. Iemand uit het team is ziek of geblesseerd en kan niet spelen en invallers zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Wil je liever als vliegende keep fungeren, geef je dan op als reservespeler. Dit kan door middel van het inschrijfformulier in de bijlage. Je naam en contactgegevens worden dan voor aanvang van de competitie doorgegeven aan de captains.

 

Meer informatie?

Alle informatie over de Zomeravondcompetitie vindt je op de website van de KNLTB. Liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook, onze contactgegevens staan op de website van NTC De Wiltsangh.

    

Ik zie jullie inschrijvingen met veel plezier tegemoet!

 

Met sportieve groet,

 

Gonneke van ’t Slot 

Vereniging Competitie Leider
NTC De Wiltsangh Nunspeet