top of page
STATUTEN & REGLEMENTEN

Hieronder vindt u een aantal belangrijke regels die op ons park gelden.

Banen en clubhuis

In het clubhuis vindt u het elektronisch afhangbord, tezamen met een korte instructie. Voor het spelen dient u met uw spelerspas hier een baan af te hangen. Let er op dat u bij drukte mogelijk eerst een tijdje moet wachten.

 

Het afhangen moet altijd gebeuren, zowel voor de binnenbanen als de buitenbanen,ook al is er verder niemand op het park aanwezig. Na het afhangen, vlak voor aanvang van uw speeltijd, gaat u naar de betreffende baan en vertelt de voorgaande spelers dat u ze afgehangen heeft. Zij vegen de baan en maken hem vrij voor u, waarna u kunt spelen.

Houd de banen netjes en bespeelbaar. Vegen is verplicht na het spelen, ook in de tennishal. 

Baan 7 is de baan die het grootste deel van de dag is gereserveerd voor de trainer. In de hal is dat  baan 4.

Alle banen hebben verlichting. Deze kunt u bedienen in de gang van het clubgebouw. Voor de hal is de bediening van de verlichting in de hal zelf. De verlichting van een baan dient te worden uitgeschakeld, indien er niet meer op die baan wordt gespeeld.

Honden mogen het park alleen aangelijnd betreden en zijn niet toegestaan in de kantine.

Tenniskleding

Wat betreft kleding is tenniskleding of sportkleding vereist. Qua schoeisel dient u tennisschoenen te dragen. Deze hebben een speciaal profiel, waardoor de banen niet beschadigd worden. Dus geen gymschoenen, hardloopschoenen o.i.d.

In de tennishal mag alleen gespeeld worden met schone tennisschoenen. Deze mogen pas in de hal worden aangetrokken. Het bestuur adviseert leden dan ook om twee paar tennisschoenen aan te schaffen: één paar voor de gravelbanen en één paar voor de hal.

Statuten

Huishoudelijk reglement 

Privacyverklaring (nieuwe privacywet ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG)) 

bottom of page