Extra maatregelen Corona-virus (1 oktober)

Deze maatregelen gaan in vandaag (donderdag 1 oktober 2020) om 18.00 uur en zijn van kracht tot minimaal eind oktober.

De besluiten die deze week (maandag 28 september en woensdag 30 september) door het kabinet en de KNLTB zijn genomen, leiden ook bij onze vereniging tot de nodige nieuwe maatregelen. Helaas, maar gelet op de sterke toename van het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames zal iedereen hier begrip voor hebben.

Wat houden de extra maatregelen voor onze vereniging in:

1. Alleen personen die zelf gaan tennissen zijn nog welkom op het sportpark. Dus geen kijkers en bezoekers meer, maar uitsluitend spelers. Voor de spelers geldt dat vooraf reserveren via de KNLTB-club app sterk wordt aanbevolen om een eventuele wachttijd tot het minimum te beperken.

2. Het clubhuis is beperkt open, voor o.a. de toiletten, afhangen en het halen van een kop koffie. De inrichting wordt zodanig aangepast dat er nog slechts 4 personen aan een tafel kunnen zitten, met minimaal 1,5 meter tussenruimte. Wil je na het tennissen nog even koffie drinken en er zitten al 8 mensen binnen, vraag jezelf dan af of je wel wilt blijven voor de koffie. Is het antwoord ‘ja’, drink het dan buiten op. Maar let op, want ook buiten is de maximale groepsgrootte 4 personen aan een tafel met minimaal 1,5 meter afstand onderling. Laat dus de tafels en stoelen staan.

3. In het clubhuis wordt het dragen van een mondkapje sterk aanbevolen.

4. Iedereen, dus zowel de leden die ‘vrij komen tennissen’ als de competitiespelers, wordt dringend verzocht om pas kort voor de afgesproken begintijd op het park aan te komen (maximaal 10 minuten) en om na afloop van de wedstrijd(en) zo snel mogelijk het park te verlaten (maximaal 15 minuten).

5. De bar/kantine is met onmiddellijke ingang gesloten en niet toegankelijk. Het nuttigen van zelf meegebrachte dranken en etenswaren is toegestaan, maar ruim wel zelf alles op en zorg dat het niet ten koste gaat van het gestelde onder punt 4.

6. Bij slecht weer is de hal beschikbaar om wedstrijden te spelen. Wachten in de hal tot er een baan vrijkomt of (blijven) kijken naar een wedstrijd is niet toegestaan.

7. Voor de competitieteams gelden aanvullende regels, te weten de verplichte gezondheidscheck en het formulier contactinformatie. De maximale ‘nazit-tijd’ na de laatste wedstrijd wordt ingekort tot 15 minuten. En ook voor de competitieteams geldt maximaal 4 personen per tafel, met minimaal 1,5 meter afstand onderling. Dit betekent dat er in de praktijk twee teams binnen een plek kunnen vinden (eventueel drie, maar dit liever niet), en dat er één team onder ‘het afdak’ terecht kan. Gezellig is anders, maar er kan tenminste nog gespeeld worden. Er kan natuurlijk ook met de aanvangstijden geschoven worden zodat er minder teams tegelijk thuis zijn. Graag zelfs.

Zijn er competitieteams die niet (meer) verder willen met de competitie, raadpleeg dan de KNLTBwebsite.

De vereniging zijn we samen, zei onlangs iemand. En dat klopt. Alleen als iedereen zich aan de regels houdt komen we van de Corona af. Neem dus je verantwoordelijkheid, houd 1,5 meter afstand, blijf thuis bij Corona-achtige verschijnselen, desinfecteer je handen en draag in het clubhuis een mondkapje We rekenen op jullie medewerking om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio