Competitie 2020 informatie

Eindelijk is het dan zo ver! Na heel wat maanden gewacht te hebben mogen we eindelijk weer ons fanatisme op de baan tonen in competitievorm!

Uitreiking blikken ballen

Graag zie ik jullie (de captains) maandag 7 september tussen 19 en 20 uur in de kantine. De blikken ballen zullen daar voor jullie klaarstaan. Ik ben er samen met Dick de Man aanwezig. Als jullie vragen hebben m.b.t. de regels en/of corona-maatregelen kunnen jullie die dan stellen.

Aanpassingen m.b.t. corona

Uitgebreide mededelingen m.b.t. de aanpassingen op de club lezen jullie in dit document. Ik wil jullie vragen deze goed door te lezen en voor, tijdens en na de wedstrijden eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Let op: op vrijdagavond spelen er drie teams thuis. Niet iedereen start om 19 uur! Onderling ruilen is geen probleem, wel graag even een berichtje aan mij ter informatie.

Geen papieren wedstrijdformulieren meer Tot op heden waren teams verplicht om te opstellingen uit te wisselen via de traditionele papieren scheurstrookjes. Om meerdere redenen is deze manier van teamuitwisseling niet ideaal meer. Argumenten hiervoor zijn oa. duurzaamheid en kostenbesparing. Net als voorheen bepalen jullie zelf de opstelling aan het begin van een speeldag. Op opstelling wordt ingevoerd op MijnKNLTB.nl. In deze video (https://www.youtube.com/watch?v=UAqJn7Q9kik) van de KNLTB zie je hoe het vernieuwde digitale wedstrijdformulier eruit ziet.

Ik zie jullie graag op 7 september!

Met sportieve groet,

Gonneke Telkamp

Vereniging Competitie Leider

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio