Nieuwsflits

Beste leden,

In de persconferentie van 6 mei 2020 is bekendgemaakt dat er vanaf 11 mei weer buiten getennist mag worden door iedereen. Uiteraard gelden hiervoor nog altijd een aantal zeer belangrijke regels zoals de 1,5 meter afstand die we van elkaar moeten houden en het thuisblijven in geval van klachten. De bestaande regels voor de jeugd blijven ongewijzigd.

Wij zijn meteen aan de slag gegaan om alles in orde te maken voor volgende week. Wij hebben daar echter nog wel wat tijd voor nodig. Wij vragen jullie nog heel even geduld te hebben omdat wij niet meteen alles georganiseerd kunnen hebben en nog een aantal zaken moeten regelen.

Wacht dus alsjeblieft nog even met ons bellen of mailen en plan nog niets. Wij zijn hard aan het werk om het afhangen en ander voorzieningen in orde te maken. Vrijdagmiddag 8 mei, hopen wij het protocol van de KNLTB te krijgen zodat wij kunnen zien of wij aan alle voorwaarden kunnen voldoen. Na dit weekend hopen wij wel alles klaar te hebben om een veilig begin te maken op de buitenbanen. De hal en het clubhuis blijven gesloten. Meer details volgen zo snel mogelijk.

Bestuur NTC De Wiltsangh

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio