Nieuwsflits

May 8, 2020

Beste leden,

 

In de persconferentie van 6 mei 2020 is bekendgemaakt dat er vanaf 11 mei weer buiten getennist mag worden door iedereen. Uiteraard gelden hiervoor nog altijd een aantal zeer belangrijke regels zoals de 1,5 meter afstand die we van elkaar moeten houden en het thuisblijven in geval van klachten. De bestaande regels voor de jeugd blijven ongewijzigd.

 

Wij zijn meteen aan de slag gegaan om alles in orde te maken voor volgende week. Wij hebben daar echter nog wel wat tijd voor nodig. Wij vragen jullie nog heel even geduld te hebben omdat wij niet meteen alles georganiseerd kunnen hebben en nog een aantal zaken moeten regelen.

 

Wacht dus alsjeblieft nog even met ons bellen of mailen en plan nog niets. Wij zijn hard aan het werk om het afhangen en ander voorzieningen in orde te maken. Vrijdagmiddag 8 mei, hopen wij het protocol van de KNLTB te krijgen zodat wij kunnen zien of wij aan alle voorwaarden kunnen voldoen. Na dit weekend hopen wij wel alles klaar te hebben om een veilig begin te maken op de buitenbanen. De hal en het clubhuis blijven gesloten. Meer details volgen zo snel mogelijk.

 

Bestuur NTC De Wiltsangh

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

July 15, 2020

June 27, 2020

May 8, 2020

April 22, 2020

Please reload

Archief