Doe je mee met de zomeravondcompetitie?

February 3, 2020

Wil jij naast de Voorjaarscompetitie nog meer competitie spelen? Of is het door omstandigheden niet mogelijk mee te doen met de Voorjaarscompetitie? Ben je in het weekend verhinderd? Speciaal voor jou is er de Zomeravondcompetitie, doe je mee?

 

Wat is de Zomeravondcompetitie?

Een recreatieve competitie op zeven woensdagavonden in mei en juni en voor spelers en speelsters vanaf 17 jaar én geschikt voor alle speelsterktes. Elke competitiedag bestaat uit vier dubbels. Dat kan 4x DD, 4x HD of HD, DD en 2x GD zijn.

 

Voor meer info zie deze pagina.

 

Geef je nu op!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

March 31, 2020

January 7, 2020

November 29, 2019

Please reload

Archief