Captainsavond NJC 2 september

August 30, 2019

Maandag 2 september van 19 tot 20 uur zijn jullie welkom om de ballen en wedstrijdformulieren op te komen halen in de kantine. Ben je verhinderd, dan kan iemand anders uit je team de spullen op komen halen. Vergeet niet om een tas mee te nemen voor de blikken ballen!

Ook kunnen jullie op deze avond aangeven of je gebruikt maakt van de vernieuwde competitieschotel. Dit jaar kun je kiezen voor de standaard of luxe-tapasschotel. Wat dit precies inhoudt kun je maandag zien én proeven! De dames die deze verzorgen zijn ook aanwezig en hebben hun best er weer voor gedaan!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

July 15, 2020

June 27, 2020

May 8, 2020

April 22, 2020

Please reload

Archief