Benidorm-tennis en 43-liquor maken Ladiesnight 2019 tot succes

De Ladiesnight 2019 bij NTC De Wiltsangh in Nunspeet op de langste dag van het jaar is een lange, zwoele avond geworden, waar sport en ontspanning elkaar mooi afwisselden. Veertig dames stonden stevig te tennissen en deden al even volhardend mee aan de Benidorm Basterds-rollatorrace en de afsluitende bingo. Het organiserend team kijkt tevreden terug op een mooie avond.

De organisatie van de Ladiesnight 2019, onder leiding van captain Heike Angel, is weken geleden in het geheim bijeen gekomen om het thema en de datum voor de avond vast te stellen. Het tennisdamesfestijn moest plaatsvinden op de langste dag van het jaar, midzomer 21 juni. En het thema stond ook snel vast: Spanje, olé.

43-liquor en paella

Bij een Spaanse avond hoort een specifiek drankje, dat was ook al vrij snel duidelijk, want behalve tennis stonden ontspanning, veel lol en het ontmoeten van nieuwe (tennis)dames centraal.

Bert Vos van de wijnhandel Vosvinos in Elburg kwam de tennisvereniging tegemoet met quarante et tres (43)- liquor. Marty Fidder, eigenaar van Catering Culinair, sponsorde de paella die later op de avond werd geserveerd, zodat de dames voldoende energie bleven houden voor alle rondes.

Tennissers aan elkaar gewaagd

Die energie was nodig, want getennist werd er! De dames die per ronde van zowel tennispartner als tegenstander wisselden, waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. ‘Dat is gewoon vanzelf goed uitgepakt’, aldus Heike Angel en Dinette van der Kleij, die de wedstrijdlijsten samenstelden.

Rollatorrace

Gelachen werd er ook. Bij binnenkomst, waar Spaanse waaiers werden uitgedeeld, met daarop het wedstrijdnummer. Bij het zien van de fraai opgestelde tafel met glazen ijs en 43-liquor en natuurlijk ook een alcoholvrije variant. En bij de aankondiging dat er tussen de wedstrijden door kon worden deelgenomen aan de Benidorm-Basterds-rollatorrace. Kringloopwinkel Woord&Daad stelde daarvoor rollators beschikbaar.

Tweemaal Bingo!

De afsluitende bingo van de avond - die van begin tot eind gelardeerd werd, met diverse Spaanse hapjes - bleef tot het eind toe spannend. Toen het Bingo! eenmaal klonk, kwam dat gelijktijdig uit twee monden. De winnende dames gingen met een leuke prijs en een blij gezicht naar huis. Net als de andere deelnemers.

De organisatie van de avond draagt het stokje voor de Ladiesnight 2020 over aan Annekee van der Woude-Botman.

Geschreven door Anne Mieke Ravenshorst

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio