Geslaagd toernooi 'Opening Buitenbanen'


Afgelopen vrijdag was het toernooi, waarbij de buitenbanen voor het eerst bespeeld werden in 2019. Het was nog even spannend of alles op tijd klaar zou zijn, maar om 18.15 uur hing het laatste net en konden we om 18.30 uur starten met de eerste wedstrijden.

Het was wel weer even wennen hoor om op het gravel te spelen. De ballen vlogen nog alle kanten op, maar dat mocht de pret niet drukken. Tussen de wedstrijden door werd er goed gezorgd door de bardames, Wilke en Renate, voor een hapje en een drankje. Ook werd er op deze avond de officiële aftrap gegeven voor de zonnepanelen op de tennishal en de led-verlichting binnen in de hal.

Na een kwartier ‘verplichte rust’ konden de enthousiastelingen weer de baan op voor een volgende partij van 3 kwartier. De koppels waren goed aan elkaar gewaagd en er werden mooie wedstrijden gespeeld.

Aan het eind van de avond werden de laatste wedstrijden vroegtijdig de baan afgejaagd door het onaangekondigde sproeisysteem. Voor sommigen een welkome verlossing, voor anderen een onaangename verrassing. Gelukkig stond er binnen een heerlijke hapjespan te wachten van Gelderblom. Een geslaagd toernooi met zeker een vervolg. Zet vrijdag 3 april 2020 maar vast in je agenda.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio