Toernooi 'Opening Buitenbanen'

March 3, 2019

Het is weer zover! De buitenbanen worden binnenkort geopend. In de afgelopen weken is er al hard gewerkt aan het grote onderhoud van de gravelbanen en we hopen dat we er snel gebruik van kunnen maken. 

Traditiegetrouw wordt er het openingstoernooi georganiseerd, namelijk op vrijdag 29 maart aanstaande. Je kunt je inschrijven op het prikbord in de kantine of een mail sturen naar toernooiwiltsangh@hotmail.com. Jij doet toch ook mee?

Mocht je vragen hebben, meld je dan even bij Jacco Methorst of Johan Oppelaar.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

June 27, 2020

May 8, 2020

April 22, 2020

March 31, 2020

Please reload

Archief