Hoe is het om competitie te spelen?

Hoe is het om competitie te spelen? Lees het hieronder. Thanks Anjo! šŸŽ¾ Mij is gevraagd een stukje te schrijven hoe ik mijn 1ste najaarscompetitie ervaren heb. Ik zal mij eerst even voorstellen. Wellicht kennen jullie mij wel, mijn enthousiasme is nl. over het hele tennispark van Nunspeet te horen... Ja dat ben ik šŸ˜Š: Anjo van den Brink. Ik ben sinds 2015 lid van de vereniging met enorm veel plezie...r en sinds dit najaar heb ik voor het eerst competitie gespeeld. Ik kan mij de 1ste wedstrijd nog heel goed herinneren. We speelden thuis en serieus... de zenuwen gierden door mijn lijf bij de 1ste opslag, na een tijdje begon ik te ontspannen, we stonden voor en het ging eigenlijk best lekker. Ik speelde met mijn tennismaatje Rachel en we wonnen onze 1ste partij. Uiteraard gaat het ook om het plezier... en plezier, dat hebben wij zeker met ons team! Het begint met de koffie en de thee vooraf aan de wedstrijd, onze bakster Jenneke bakt de lekkerste gebakjes, we maken kennis met onze tegenstanders en vullen het formulier in wie de 1ste partijen speelt en met wie en wie de 2de partijen speelt en met wie. Dit alles volgens de KNLTB-regels. Daarna klokslag 19.00 uur begint het inspelen. In de najaarscompetitie speel je altijd 2 partijen en elke keer met een ander teammaatje. Je speelt om 2 gewonnen sets en bij gelijke stand 1-1 wordt het uiteindelijk beslist door een super-tiebreak. De puntentelling hou je om de 2 games bij; volgens de KNLTB-regels. Tussen de 2 partijen is er altijd even een koffie, thee of fris-moment, om even bij te komen, om vervolgens weer vol enthousiasme en energie aan de laatste wedstrijd te beginnen. En als die afgelopen is ploffen we met zijn allen in de kantine en komen de heerlijke koude en warme hapjes tevoorschijn en genieten we onder het genot van een drankje met elkaar van de heerlijke tennisavond! Ook worden er uit wedstrijden gespeeld, dat houdt in vroeg eten en vroeg op pad om op tijd bij de tegenstander te zijn. Ik heb ontzettend veel plezier gehad en ben Gonneke en Rachel dankbaar dat ze mij in hun team gevraagd hebben. Samen met Jenneke en Berdien en niet te vergeten onze invalster Linda, hebben wij zo veel lol en zijn we ook nog kampioen geworden! Geweldig toch! Ik raad het een ieder aan om competitie te gaan spelen, op naar de Voorjaarscompetitie šŸ˜‰ Groetjes Anjo van den Brink

StartFragment

EndFragment

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio