Inschrijven VJC + informatieavond 20 november

Inmiddels zijn de inschrijvingen voor de competitie van het voorjaar weer geopend! Doe je ook mee? Je kunt je inschrijven tot 16 december. Voor meer informatie zie de pagina van de Voorjaarscompetitie.

Uit eigen ervaring weten we dat de drempel van recreatief naar competitie spelen hoog kan zijn. Misschien heb je voor het eerst meegespeeld en heb je nog veel vragen over bv. het invullen van het wedstrijdformulier. Ook hoorden we dat er behoefte is aan een moment waarbij teams samengesteld kunnen worden of waarbij nieuwe leden kunnen aansluiten.

Kom naar de informatieavond!

We organiseren een informatieavond voor het spelen van competitie en 8/9 Tennis. Iedereen die daar behoefte aan heeft is welkom op dinsdag 20 november. Er is vrije inloop van 19.30 tot 20.30 uur in de kantine van De Wiltsangh.

Je kunt er terecht voor: - Informatie over 8/9 Tennis - Informatie over competitie spelen - Je taken en verantwoordelijkheden als captain - Het samenstellen van een nieuw team - Inschrijven voor het voorjaar - Inschrijven als reservespeler

Zien we je 20 november? Laat het weten! Ook horen we graag waarover je meer wilt weten, wat je vragen zijn en/of dat je je wilt aansluiten bij een team.

Tot dan!

Met sportieve groet,

NTC De Wiltsangh Nunspeet Verenigingscompetitieleiders Rachel Smink en Gonneke van ’t Slot

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio