Even voorstellen... 2 nieuwe VCL's!

September 12, 2018

Hallo allemaal,

 

Even voorstellen….

 

Mijn naam is Rachel Smink, ik ben 31 jaar en ik kom uit Hulshorst.

Ik werk in Harderwijk bij Zorggroep Noord-west Veluwe als Preventiemedewerker Arbo en veiligheid.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij de buurtvereniging in Hulshorst en ben ik steunfractielid bij de lokale politieke partij Gemeentebelang. Sinds vorig jaar ben ik weer na 10 jaar gaan tennissen. Om meer betrokkenheid bij de tennisvereniging te hebben, ga ik samen met Gonneke van ’t Slot de competitieleiding op ons nemen. Ik heb er super veel zin in. 

 

Ik ben Gonneke van ’t Slot, 35 jaar en woon – net als Rachel – ook in Hulshorst. Overdag ben ik fulltime moeder. Ik hou me veel bezig met voeding en gezondheid en werk als consulente voor wasbare luiers. Ik ben sinds 2014 lid van De Wiltsangh. Na een (te) fanatieke start was ik na 3 maanden lid zijn alweer gevloerd door een flinke val op de baan plus 8 maanden hersteltijd… (Wie kent het verhaal nog van die nieuweling die met de ambulance werd afgevoerd? Juist, dat was ik…) Een jaar later kwam er een zwangerschap tussendoor, maar inmiddels ben ik alweer twee jaar fanatiek en wekelijks te zien op de baan, bij de lessen, recreatief én tijdens de competitie. Ik vind het leuk om meer betrokken te zijn bij de club en neem dan ook met plezier de taken van Annekee over. 

 

Zijn er vragen, ideeën of opmerkingen, dan mag je altijd contact opnemen via e-mail of telefoon. Onze contactgegevens vind je op de website

 

Sportieve Groet,

 

Rachel Smink en Gonneke van ‘t Slot

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

June 27, 2020

May 8, 2020

April 22, 2020

March 31, 2020

Please reload

Archief