De Ladiesnight was een groot succes!

Vrijdag 15 juni was het zover: de Ladies Night 2018! Dit keer was het thema “La Bella Italia”. De kantine en het terras werden vrolijk aangekleed met vlaggen, slingers en lampjes in groene, witte en rode kleuren. Alle dames werden enthousiast ontvangen door de organisatie met Italiaans koffie en ijs. Een vrolijke bloem in de kleuren van de Italiaanse vlag liet weten in welke poule er gespeeld werd. Tussen de speelrondes door was er heerlijk Italiaans fingerfood, zoals carpaccio, tricolore kaasblokjes en caprese-hapjes. Er werd getennist, veel gelachen en gekletst. De wijntjes vlogen over de toonbank. Aan het einde van de avond werd er feestelijk afgesloten met een glaasje limoncello en diverse pizza’s. Het was een meer dan geslaagde avond! De Ladies Night werd mede mogelijk gemaakt door: Dorpshuis De Wieken, The Coffee Lodge Harderwijk en Picobello Nunspeet.

StartFragment

EndFragment

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio