De Ladiesnight was een groot succes!

June 18, 2018

Vrijdag 15 juni was het zover: de Ladies Night 2018! Dit keer was het thema “La Bella Italia”. De kantine en het terras werden vrolijk aangekleed met vlaggen, slingers en lampjes in groene, witte en rode kleuren. Alle dames werden enthousiast ontvangen door de organisatie met Italiaans koffie en ijs. Een vrolijke bloem in de kleuren van de Italiaanse vlag liet weten in welke poule er gespeeld werd. Tussen de speelrondes door was er heerlijk Italiaans fingerfood, zoals carpaccio, tricolore kaasblokjes en caprese-hapjes. Er werd getennist, veel gelachen en gekletst. De wijntjes vlogen over de toonbank. Aan het einde van de avond werd er feestelijk afgesloten met een glaasje limoncello en diverse pizza’s. Het was een meer dan geslaagde avond! De Ladies Night werd mede mogelijk gemaakt door: Dorpshuis De Wieken, The Coffee Lodge Harderwijk en Picobello Nunspeet.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

March 31, 2020

January 7, 2020

November 29, 2019

Please reload

Archief