Openingstoernooi verzet naar 5 april

March 24, 2018

Beste toernooideelnemer van het openingstoernooi,

 

Helaas zijn de buitenbanen nog niet klaar en zal het openingstoernooi a.s. donderdag (28 maart) dus niet doorgaan. We gaan proberen of we het een weekje op kunnen schuiven naar donderdag 5 april. Zo hebben de baanonderhoudsmensen even een stukje extra de tijd om alles tiptop in orde te gaan krijgen.

 

Als je mee wilt doen op donderdag 5 april zouden we het fijn vinden om dit even van je te horen. Ook als je dan niet kunt, horen we dit graag. Wil je  dit voor dinsdag 27 maart even via de app of mail laten weten (toernooiwiltsangh@hotmail.com / 06 48 08 64 24)?

 

Alvast bedankt voor je begrip en je reactie,

 

Jacco en Johan

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

June 27, 2020

May 8, 2020

April 22, 2020

March 31, 2020

Please reload

Archief