Verslag Buitengewone ALV 14 februari

Op woensdag 14 februari j.l. is door het bestuur een Buitengewone Algemene Ledenvergadering belegd. Het doel van deze vergadering was het informeren en toestemming vragen aan de leden voor het voornemen van het bestuur om de verlichting in de hal te vervangen door LED-verlichting, in combinatie met verduurzaming van onze energiebehoefte door de installatie van zonnepanelen. De vergadering werd door 38 leden bezocht.

De avond werd geopend door de voorzitter die daarna het woord gaf aan de heer Lucas Hullegie van Sportief Opgewekt. Zij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van sportaccommodaties en door het bestuur gevraagd om dit project samen met ons te doen. De voorbereidingen voor LED verlichting zijn begonnen in 2016 door een groep leden bestaande uit Rob Krijn, Jan Fraanje en Frans Joosse. Dit alles heeft geleid tot de keuze voor een combinatie van LED verlichting in de tennishal en zonnepanelen. Naast de verduurzaming van de energievoorziening wordt hiermee in de komende jaren ook een aanzienlijke besparing op onze energiekosten gerealiseerd. Onze vereniging neemt hierdoor het voortouw binnen de Gemeente Nunspeet, als het gaat om verduurzamen van energievoorziening.

De vragen die door de leden werden gesteld over de aanpak en de uitvoering van het project door Sportief Opgewekt werden naar tevredenheid beantwoord. Het voorstel van het bestuur om te kiezen voor Sportief Opgewekt werd met algemene stemmen aangenomen. De komende maanden wordt het project verder uitgewerkt en er wordt rekening gehouden met onze wensen, zoals door onze leden in de vergadering is verwoord.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Hans Grit, bestuurslid facilitaire zaken. Via email: facilitair@ntcdewiltsangh.nl of telefoon: 06 42 45 88 90.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio