Buitengewone algemene ledenvergadering


Hierbij nodigt het bestuur van NTC De Wiltsangh u uit voor het bijwonen van een buitengewone algemene ledenvergadering op woensdag 14 februari 2018 om 20.00 uur Deze vergadering zal worden gehouden in het clubgebouw van NTC De Wiltsangh, Sportlaan 5 te Nunspeet. Het belangrijkste agendapunt op deze avond is het voornemen van het bestuur om de verlichting in onze tennishal te vervangen door LED verlichting, in combinatie met verduurzaming van onze energiebehoefte door de installatie van zonnepanelen. Gezien het belang van deze vergadering roepen wij iedereen op om bij deze Buitengewone Algemene Vergadering aanwezig te zijn. Agenda: 1. Opening 2. Toelichting door de voorzitter 3. Presentatie Sportief Opgewekt 4. Gelegenheid tot vragen stellen 5. Voorstel van het bestuur 6. Stemming 7. Sluiting Wij hopen u te mogen verwelkomen op woensdag 14 februari a.s. Het bestuur van NTC De Wiltsangh, Ton Kuijper voorzitter Tijdens de (B) ALV is er geen mogelijkheid tot afhangen.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio