Klaverjasmarathon

January 20, 2018

Na het succes van de vorige jaren wordt er ook dit seizoen weer een Klaverjasmarathon georganiseerd. Deze marathon, welke 12 uur duurt, wordt al jaren gekenmerkt door de gezelligheid, de prachtige prijzen die beschikbaar worden gesteld en de ongedwongen sfeer waarin wordt gespeeld.


De marathon wordt gehouden op zaterdag 10 februari en start om 12.30 uur. De marathon duurt tot 's nachts 00.30 uur. Wanneer je meedoet, graag om 12.00 uur aanwezig zijn. De kosten bedragen €10,-. Voor een avondmaaltijd wordt gezorgd.

 

Op dit moment zijn er al 26 aanmeldingen, maar er kunnen er nog meer bij. Doe gezellig mee en geef je op bij Wim-Jan Biegnolé of schrijf je naam op de opgavelijst op het prikbord in de kantine.

 

 

 

 


.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

June 27, 2020

May 8, 2020

April 22, 2020

March 31, 2020

Please reload

Archief