Ontknoping Najaarscompetitie 2017

Voor de meeste teams zit de najaarscompetitie er al weer op. Voor een aantal is er nog één speelronde. Dit najaar speelden er 18 seniorenteams mee. Helaas werd de poule van ons gemengd jeugdteam opgeheven, waardoor ze niet konden spelen.

Op donderdagavond was er de 8/9 competitie voor beginnende tennissers: leren omgaan met tennisstress en een lekker potje dubbelen. Op vrijdag overdag de drie 50+ teams, die maakten er altijd een lekker lange gezellige dag van, met natuurlijk afsluitend het borreltje. Dit geldt ook voor de vrijdagavond teams, waarvan er vaak 3 thuisspelende teams waren op een avond en het ook laat kon worden.

De zaterdag had 8 teams, vaak met twee starttijden om de doorstroom er in te houden.

Gelukkig hebben we de hal met vier binnenbanen, want de weersomstandigheden waren niet elke speeldag optimaal! Zo konden we voorkomen dat er veel inhaaldagen waren.

Ook dit jaar hebben we kampioenen!

Het tweede damesteam van de zaterdag, uitkomend in de 3e klasse, hebben alleen de eerste speeldag verloren en vervolgens alles gewonnen. Daarmee kampioen! Gefeliciteerd Marloes, Toni, Henriët, Brenda, Hinke, Birgitte en Marriët.

Het eerste damesteam van de zaterdag, bestaande uit Maartje, Jill, Sophie en Ena hadden ook alleen de eerste dag moeite met de tegenstander. Het werd een gelijkspel. Vervolgens wonnen ook zij de overige partijen en zijn zij terecht winnaar in de 3e klasse!

Spannend wordt het vrijdag de 27ste; dan moet het herenteam 50+, wat nu nog eerste staat, tegen de nummer 2 in de poule. Succes Roy, Frans, Rob en Rob, Jaap en Gert. Kom deze heren vrijdag aanmoedigen: vanaf 11 uur staan ze op de baan te strijden.

De kampioenen zijn beloond met een klein presentje van de club.

Voorjaarscompetitie 2018:

Begin december start de inschrijving voor de voorjaarscompetitie. Zodra bekend is welke speelvormen er komend jaar gespeeld gaan worden, volgt het inschrijfformulier via de site.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio