Compact spelen?

De Najaarscompetitie gaat weer bijna beginnen. Sinds de Voorjaarscompetitie van dit jaar is er de mogelijkheid voor verenigingen om compact te gaan spelen bij de thuiswedstrijden op de vereniging. Bij onze vereniging geldt dit alleen voor de 8&9-competitie op de donderdagavond. De teams in deze competitie spelen altijd compact.

De overige competitievormen spelen thuis niet compact. Uit kan dit wel zo zijn, maar dat moet dan bij de wedstrijddetails in MijnKNLTB ingevuld zijn.

Wat is ‘Compact Spelen’?

Compact spelen houdt in dat het Beslissend Punt Systeem (BPS) wordt toegepast bij een 40-40 stand en een wedstrijdtiebreak wordt toegepast bij een 1-1 stand in sets. De wedstrijdtiebreak vervangt de derde set en wordt tot en met 10 punten gespeeld, met 2 punten verschil ten opzichte van de tegenspeler. Bij het beslissende punt bepaalt de ontvanger aan welke kant het beslissend punt wordt gespeeld. In een gemengd dubbelspel moet de speler van hetzelfde geslacht als de serveerder het beslissend punt ontvangen. De spelers van het ontvangende team mogen niet van plaats wisselen bij het ontvangen van het beslissend punt.

Wil je meer informatie, klik dan hiernaast op de link.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio