Beer, barbecue and tennis

September 11, 2017

Zomaar een spontane gedachte om een keer een terugkomdag te organiseren voor de competitieteams van het voorjaar…. Nou, dat is gelukt! Afgelopen 9 september hebben we een superleuke dag beleefd.

 

Uiteraard gaat in de voorbereiding het meeste werk zitten. Gelukkig stonden er al vrij snel een aantal goede gasten mij in het bijzonder bij. Ideeën kwamen naar voren, waarin we ons allemaal konden vinden. Dat er lekker en goed gegeten moest worden, dat stond voorop!

 

Het begon natuurlijk met een mooie uitnodiging. Deze heeft Johan voor mij gemaakt, evenals het speelschema. Dat was een mooi random schema, aangepast naar dezelfde sterktes.

 

32 deelnemers waren er uiteindelijk. Door de weersomstandigheden zijn we uitgeweken naar de hal. Hier mogen we best heel blij mee zijn, anders was het helaas niet door gegaan. Het tennissen is ook zeer sportief en gezellig verlopen.

 

Ondertussen stonden de barbecues al te roken. Deze waren neergezet door Joop en Jaco. Erik en ik waren al heerlijk bezig met de voorbereidingen, daar zaten wat heerlijke tussendoortjes bij. We hadden heerlijke jalapeños (groene pepers) met kaasvulling en spek als eerste. Daarna heerlijke picanha (staartstuk van de ossenhaas) met verse chimichurrysaus. Wat waren de eerste reacties super. Erik is ondertussen natuurlijk ook al een echte BBQ-specialist met wedstrijdervaring.

 

Toen iedereen klaar was, is Erik begonnen met het bakken van verse hamburgers (van de vijf-sterren- slager uit Elspeet). Heerlijk met eigen gemaakte saus, broodje sla etc. Natuurlijk stonden er ook diverse salades klaar. Tot slot stond er voor de liefhebber nog een portie saté klaar (van kippendij). Echter hadden de meeste al genoeg gehad, wat in dit geval een zeer goed teken was.

Het meeste hebben we ook heerlijk buiten kunnen eten. Het weer was verder oké, alleen de banen waren te nat. Daarna nog even gezelligheid aan de bar.. Super.

 

Ik wil een ieder nog bedanken voor zijn aanwezigheid. Verder wil ik Johan, Joop, Jaco, Ellen, Dick en in het bijzonder Erik bedanken. Ik heb er van genoten.

 

Wim-Jan Biegnolé

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

June 27, 2020

May 8, 2020

April 22, 2020

March 31, 2020

Please reload

Archief