Zoeken
  • Eric Davidson

Nieuwe sponsor Bedrijventoernooi

We zijn zeer verheugd met het binnenhalen van een nieuwe hoofdsponsor voor het bedrijventoernooi, welke op vrijdag 29 juni a.s. zal plaatsvinden. De firma Rookoven.com uit Nunspeet gaat zijn naam dit jaar verbinden aan het toernooi en zal tevens de hoofdcateraar zijn van de avond. Ook de aanmeldingen lopen voorspoedig. Er is nog plek voor slechts een paar teams, dus schrijf je snel in!

34 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020 informatie

Eindelijk is het dan zo ver! Na heel wat maanden gewacht te hebben mogen we eindelijk weer ons fanatisme op de baan tonen in competitievorm! Uitreiking blikken ballen Graag zie ik jullie (de captains)

slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio