Zoeken
  • Eric Davidson

Openingstoernooi verzet naar 5 april

Beste toernooideelnemer van het openingstoernooi,

Helaas zijn de buitenbanen nog niet klaar en zal het openingstoernooi a.s. donderdag (28 maart) dus niet doorgaan. We gaan proberen of we het een weekje op kunnen schuiven naar donderdag 5 april. Zo hebben de baanonderhoudsmensen even een stukje extra de tijd om alles tiptop in orde te gaan krijgen.

Als je mee wilt doen op donderdag 5 april zouden we het fijn vinden om dit even van je te horen. Ook als je dan niet kunt, horen we dit graag. Wil je dit voor dinsdag 27 maart even via de app of mail laten weten (toernooiwiltsangh@hotmail.com / 06 48 08 64 24)?

Alvast bedankt voor je begrip en je reactie,

Jacco en Johan

18 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020 informatie

Eindelijk is het dan zo ver! Na heel wat maanden gewacht te hebben mogen we eindelijk weer ons fanatisme op de baan tonen in competitievorm! Uitreiking blikken ballen Graag zie ik jullie (de captains)

slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio