Zoeken
  • Eric Davidson

Toernooi 'Opening Buitenbanen'

Het is weer zover! De buitenbanen worden binnenkort geopend. Traditiegetrouw wordt er het openingstoernooi georganiseerd. In verband met het Paasweekend wordt het deze keer gehouden op donderdagavond. Je kunt je inschrijven op het prikbord in de kantine of een mail sturen naar toernooiwiltsangh@hotmail.com. Jij doet toch ook mee? Mocht je vragen hebben, meld je dan even bij Jacco Methorst of Johan Oppelaar.

57 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020 informatie

Eindelijk is het dan zo ver! Na heel wat maanden gewacht te hebben mogen we eindelijk weer ons fanatisme op de baan tonen in competitievorm! Uitreiking blikken ballen Graag zie ik jullie (de captains)

slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio