Zoeken
  • Eric Davidson

Spek je club - 'NTC De Wiltsangh'

Ook dit jaar kunnen leden van de RABO-bank Noord Veluwe, door middel van het uitbrengen van stemmen, bepalen hoe de beschikbare subsidiepot van de RABO-bank Clubkas Campagne onder de diverse deelnemende verenigingen wordt verdeeld.

Uiteraard is NTC de Wiltsangh ook weer aangemeld als deelnemer. Leden van de RABO-bank worden begin maart schriftelijk geïnformeerd over hoe men zijn/haar stem uit kan brengen. Er kan gestemd worden tot 9 april. Uiteraard hopen we dat onze eigen leden hun stem uitbrengen op NTC De Wiltsangh, maar vraag ook familie/vrienden/buren om op ons te stemmen! Een lid mag twee keer stemmen.

Doet u zaken met de RABO-bank Noord Veluwe, maar bent u nog geen lid? Het is eenvoudig te regelen via de site van de RABO-bank en kost u niets!

8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020 informatie

Eindelijk is het dan zo ver! Na heel wat maanden gewacht te hebben mogen we eindelijk weer ons fanatisme op de baan tonen in competitievorm! Uitreiking blikken ballen Graag zie ik jullie (de captains)

slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio