Zoeken
  • Eric Davidson

Terugblik 50+ wintertoernooi

Vrijdag, 16 februari jl. heeft de vrijdagmiddag weer in het teken gestaan van ons 50+ wintertoernooi. Ondanks de griepepidemie en hier en daar wat blessureleed, was het toernooi vol en hebben 16 mixed-double-teams in 4 poules gestreden om de eerste plaatsen. De inzet was voorbeeldig, zowel op als naast de banen. De wedstrijden begonnen om één uur en de laatste partijen waren iets na half zes afgelopen. Daarna kon eindelijk de dorst worden gelest en de winnaars van de poules worden gehuldigd.

44 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020 informatie

Eindelijk is het dan zo ver! Na heel wat maanden gewacht te hebben mogen we eindelijk weer ons fanatisme op de baan tonen in competitievorm! Uitreiking blikken ballen Graag zie ik jullie (de captains)

slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio