Zoeken
  • Eric Davidson

Oliebollentoernooi 2017

Het was weer een zeer geslaagd toernooi met 32 deelnemers. Iedereen kon 3 keer 45 minuten spelen. Gezellige mensen, goede muziek en lekkere hapjes en natuurlijk heerlijke oliebollen. De middag werd afgesloten met een rondje 'Pubquiz'. De winnaar kreeg een lekkere fles wijn en er was ook nog een leuke poedelprijs. Volgend jaar is er natuurlijk weer een oliebollentoernooi. Schrijf het maar vast op in je agenda: vrijdagavond 28-12-2018 Oliebollentoernooi @ NTC De Wiltsangh!

77 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020 informatie

Eindelijk is het dan zo ver! Na heel wat maanden gewacht te hebben mogen we eindelijk weer ons fanatisme op de baan tonen in competitievorm! Uitreiking blikken ballen Graag zie ik jullie (de captains)

slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio