Zoeken
  • Eric Davidson

Shoarmatoernooi 18 november

Na het grote succes van vorig jaar wordt er binnenkort weer een shoarmatoernooi (2016: Pyramidetoernooi) georganiseerd. Dit gezelligheidstoernooi wordt gehouden op zaterdagavond 18 november. Je hoeft bij dit toernooi niet op zoek naar een dubbelmaatje, want alles wordt voor je geregeld. Na afloop genieten we weer van een heerlijk broodje shoarma en verdere hapjes voor tussendoor worden natuurlijk ook geregeld.

Geef je nu op en noteer alvast deze gezellige avond in je agenda!

22 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020 informatie

Eindelijk is het dan zo ver! Na heel wat maanden gewacht te hebben mogen we eindelijk weer ons fanatisme op de baan tonen in competitievorm! Uitreiking blikken ballen Graag zie ik jullie (de captains)

slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio