Zoeken
  • Eric Davidson

Beer, barbecue and tennis

Zomaar een spontane gedachte om een keer een terugkomdag te organiseren voor de competitieteams van het voorjaar…. Nou, dat is gelukt! Afgelopen 9 september hebben we een superleuke dag beleefd.

Uiteraard gaat in de voorbereiding het meeste werk zitten. Gelukkig stonden er al vrij snel een aantal goede gasten mij in het bijzonder bij. Ideeën kwamen naar voren, waarin we ons allemaal konden vinden. Dat er lekker en goed gegeten moest worden, dat stond voorop!

Het begon natuurlijk met een mooie uitnodiging. Deze heeft Johan voor mij gemaakt, evenals het speelschema. Dat was een mooi random schema, aangepast naar dezelfde sterktes.

32 deelnemers waren er uiteindelijk. Door de weersomstandigheden zijn we uitgeweken naar de hal. Hier mogen we best heel blij mee zijn, anders was het helaas niet door gegaan. Het tennissen is ook zeer sportief en gezellig verlopen.

Ondertussen stonden de barbecues al te roken. Deze waren neergezet door Joop en Jaco. Erik en ik waren al heerlijk bezig met de voorbereidingen, daar zaten wat heerlijke tussendoortjes bij. We hadden heerlijke jalapeños (groene pepers) met kaasvulling en spek als eerste. Daarna heerlijke picanha (staartstuk van de ossenhaas) met verse chimichurrysaus. Wat waren de eerste reacties super. Erik is ondertussen natuurlijk ook al een echte BBQ-specialist met wedstrijdervaring.

Toen iedereen klaar was, is Erik begonnen met het bakken van verse hamburgers (van de vijf-sterren- slager uit Elspeet). Heerlijk met eigen gemaakte saus, broodje sla etc. Natuurlijk stonden er ook diverse salades klaar. Tot slot stond er voor de liefhebber nog een portie saté klaar (van kippendij). Echter hadden de meeste al genoeg gehad, wat in dit geval een zeer goed teken was.

Het meeste hebben we ook heerlijk buiten kunnen eten. Het weer was verder oké, alleen de banen waren te nat. Daarna nog even gezelligheid aan de bar.. Super.

Ik wil een ieder nog bedanken voor zijn aanwezigheid. Verder wil ik Johan, Joop, Jaco, Ellen, Dick en in het bijzonder Erik bedanken. Ik heb er van genoten.

Wim-Jan Biegnolé

86 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020 informatie

Eindelijk is het dan zo ver! Na heel wat maanden gewacht te hebben mogen we eindelijk weer ons fanatisme op de baan tonen in competitievorm! Uitreiking blikken ballen Graag zie ik jullie (de captains)

slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio