VOORJAARSCOMPETITIE 2019

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2018. Geef je op voor 16 december! 

De Voorjaarscompetitie wordt jaarlijks gespeeld in de periode van begin april tot en met begin juni. Voor veel tennissers de leukste periode van het tennisseizoen. Ieder jaar gaan zo’n 30.000 teams de baan op. De voorjaarscompetitie start op 6 april en loopt t/m 13 juni (inclusief inhaaldagen), zie hieronder het schema van de KNLTB.

In de afgelopen periode heeft de KNLTB de competitievormen van de districts-/ regiocompetities geharmoniseerd. De aanleiding hiervoor was dat er een te grote versnippering was van het aantal competitiesoorten, te grote niveauverschillen, grote reisafstanden en het opheffen van de districten. Mede als gevolg van het afschaffen van de districtsgrenzen zijn er competitiesoorten samengevoegd, waardoor het aanbod is teruggebracht van ruim 300 soorten naar circa 90 soorten. Hierdoor is er een uniform landelijk aanbod gecreëerd. Het voordeel van het nieuwe aanbod voor 2019 is dat er zo meer massa wordt gecreëerd, dit betekent meer spelers en teams per soort. Ook is er minder niveauverschil binnen de poules, zijn er kortere reisafstanden en is er meer variatie in tegenstanders. ​

Er zijn verschillende competitievormen mogelijk met de Voorjaarscompetitie. Hieronder vind je een overzicht van het competitieaanbod. 

Doe je (weer) mee aan de Voorjaarscompetitie? Geef je dan nu op!

Inschrijving kan per team, maar ook individueel met het inschrijfformulier wat je hier kunt downloaden.

Wanneer je individueel inschrijft, gaan we kijken of we een team kunnen formeren.

De deadline voor het inschrijven is zondag 16 december, zorg dus dat je je tijdig aanmeldt!

Het is goed om te weten dat zowel de KNLTB als De Wiltsangh een vergoeding vraagt voor het meedoen met de competitie. Deze is voor het inschrijfgeld, de te gebruiken ballen en voor koffie en thee bij de thuiswedstrijden. De kosten hiervoor bedragen voor 8/9 Tennis circa €90,- en voor de reguliere competitie circa €100,- / €120,- euro (afhankelijk van het aantal thuiswedstrijden). Je ontvangt hier t.z.t. een bericht over van de VCL’s. 

Je kunt het inschrijfformulier mailen naar competitie@ntcdewiltsangh.nl.  

Bij vragen kun je contact opnemen met Gonneke of Rachel. Hun gegevens vind je op de competitiepagina

slaapidee
FINALlogoSchildersbedrijfMulderij2018
DeBoer_logo_M
deweerd
LOGO Klus- en schildersbedrijf A.Bultman 030118
gallgallelburg
meijers
hema
vdmeijdenfysio
atelier 9 goed
jumbo
jan-kuipers
spuiterij
wim prins
kattenberg-logo-nl-shadow
gps nunspeet
kopieerderij nunspeet
Profile-tyrecenter1
logo_optiek_van_veen_edited
uniglobe_travel_logo_verkleind_edited_edited
notariaat-pieltjes
rabobank
delicio